KARI LUOMAHARJU - rummut, taustalaulu

1. Tärkein instrumenttisi?
- Jackshop Amber Acrylic -rumpusetti.

2. Koska olet aloittanut soittamisen ja mikä siihen innoitti?
- Valokuvan perusteella olen jo kolmevuotiaana istunut mummulan lattialla paukuttamassa kattiloita puukauhoilla. Lopullinen herätys tapahtui kuusivuotiaana muutettuani Muroleeseen ja aloitettuani eskarin. Näin itseäni vanhemman pojan soittamassa musanluokassa rummuilla peruskomppia ja pyysin näyttämään. Siitä se lähti. En muuten heti osannut! Tuo kyseinen rumpusetti on nykyään itselläni muistona tuosta hetkestä.

3. Kormus-biisi, joka on jäänyt liian vähälle huomiolle?
- Äkkilähdöllä Billundiin! Täydellinen "aivot narikkaan" -biisi, stereot täysille ja kalja auki.

4. Millaista musiikkia kuuntelet kotona?
- Vuosia uskoin, ettei ole mitään muuta kuin Popeda, Hurriganes ja Klamydia. Edelleenkin olen vahvasti sitä mieltä, mutta silti kotistereoissa soivat nykyään hyvin vahvasti myös Black Sabbath, Rory Gallagher, Ozzy Osbourne, Motörhead, Iron Maiden, Leevi & the Leavings, Nyrkkitappelu, Lordi ja viimeisimpänä The Interrupters! Ja nimenomaan stereoissa. Olen innokas levyjen keräilijä.

5. Mitä muita instrumentteja soitat?
- Kitara, basso ja nokkahuilu.

6. Esikuvasi?
- Soitossani yhdistyy useiden eri rumpaleiden juttuja, joita olen lapsesta asti seurannut ja vuosien varrella mukaan on tullut uusiakin esikuvia. Vahvimmin on tullut seurattua näitä: Holmin veljekset Kari ja Kai, Remu Aaltonen, Riku Purtola, Randy Castillo, Lacu Lahtinen, Arska Rautajoki, Espe Marjamäki, Nicko McBrain, Harri Vainionpää, Taylor Hawkins, Ian Paice ja Bill Ward.

7. Lempiruoka ja -juoma?
- Äidin tekemät lihapullat ja perunamuusi. Siihen kylkeen kylmä maito. Kahvia juon kyllä aivan liikaa.

8. Terveisesi jollekin, joka ei ole kuullutkaan Kormuksesta?
- Älä ole kuin minä ja jumittaudu samoihin bändeihin vuosiksi. Kokeile uutta! Saatat yllättyä positiivisesti.

9. Muita bändejäsi vuosien varrelta?
- Eerosmith, Lock Keepers, Python, Priceless, The Moochies, Stonished, Deafening Insight, Costello Hautamäki & Muroleen Hullut koirat, Taiwasbändi, Maccara Ukulele Band. Lisäksi tuurauksia ja vierailuja: Rockwalli, Nolo & Rähjä, Popeda, Costello Hautamäki ja Noora Louhimo Special Band.

10. Motto?
- Elämä on kuin elävää musiikkia: Virheet kuuluvat siihen.

11. Paras näkemäsi keikka?
- Popeda Tampereen Pakkahuoneella 2008. Seurasin keikkaa eturivissä isäni kanssa ja keikka oli aivan järkyttävän kova! Uusi kokoonpano tykitti hullun kiihko silmissään.