1.1.2024 alkaen Kormuksen keikkamyynnistä vastaa Ohjelmatoimisto Rocktalo:

Keikkamyyjä: Kari Luomaharju
Sähköposti: kari@rocktalo.fi
Puhelin: 040 867 6581

Minne Kormuksen voi tilata?

Kormus keikkailee aina, kun kutsu käy. Kormus on kokenut esiintyjä niin isojen festareiden lavoilla kuin pienten pubienkin nurkissa. Olemme esiintyneet olohuoneista takapihabileisiin, rippijuhlista häihin, autokorjaamon avajaisista synttäribileisiin ja lakkiaisista ala-asteen koulukeikkoihin. Kaikki toimii! Myös akustiset keikat onnistuvat!

Kuinka paljon tilaa tarvitsette?

Soittotilan olisi hyvä olla vähintään 2,5m x 4m. Lavalle tulee neljä soittajaa laitteineen sekä lavan takaosaan valotrussit. Miksaajalle tarvitsemme salin puolelta pöydän ja suojaisan paikan työskennellä. Tuotemyyjämme tarvitsee paikan pöydälle.

Mitä Kormus soittaa?

Keikoilla kuullaan orkesterin omaa materiaalia, johon voit tutustua suoratoistopalveluiden ja YouTuben kautta tai tilata levymme rockpaidat.com:sta sekä orkesterin itsensä valitsemia covereita.

Teettekö yksityiskeikkoja? Saako esittää toivekappaleita?

Kyllä teemme. Yksityiskeikkoja koskevat samat asiat kuin julkisia esiintymisiäkin. Kormus tulee keikalle ja esittää Kormus-shown. Ja se vasta onkin SHOW! Toki ymmärrämme, että yksityiskeikalle tilatessa esim. juhlan sankarille voi olla tärkeää kuulla jokin tietty kappale. Toiveita otamme vastaan fiksuja määriä ja hyvissä ajoin (viim. kuukausi ennen keikkaa), jotta ehdimme orkesterin tiiviin keikkatahdin keskellä valmistautua. Ilmoitamme myös suoraan, mikäli toivetta ei ole mahdollista toteuttaa.

Teettekö ikärajattomia keikkoja?

Todellakin! Orkesterimme pitää myös bändiklinikoita, joissa kerromme bänditoiminnasta oman kokemuksemme pohjalta. Näitä olemme pitäneet kitarakoulussa ja nuorisotaloilla. Talvella 2019 Kormus-aloitti myös koulukeikat. Näillä keikoilla Kormus esittää 45min mittaisen show'n, jossa lapset saavat kappaleiden välissä esittää yhtyeelle kysymyksiä liittyen soittamiseen, biisien tekemiseen ja bändissä olemiseen. Tarkoitus on levittää soittoharrastuksen hienoutta nuorille. Bändin keikkasetti on muokattu alaikäisille sopivaksi.