KORMUS 2018. Kuva: Jukka Vahter.

TILAA KORMUS KEIKALLE! JA HELPOSTI!

Kormusta myy:

Kari Luomaharju

puh: 040-8676581 tai sähköpostilla luomaharju@gmail.com

Minne Kormuksen voi tilata?

Kormus keikkailee aina, kun kutsu käy. Kormus on kokenut esiintyjä niin isojen festareiden lavoilla kuin pienten pubienkin nurkissa. Olemme esiintyneet olohuoneista takapihabileisiin, rippijuhlista häihin, autokorjaamon avajaisista synttäribileisiin. Kaikki toimii! Myös akustiset keikat onnistuvat!

Kuinka paljon tilaa tarvitsette?

Soittotilan olisi hyvä olla vähintään 2,5m x 4m. Lavalle tulee kolme soittajaa laitteineen sekä lavan takaosaan valotrussi. Miksaajalle tarvitsemme salin puolelta pöydän ja suojaisan paikan työskennellä. Tuotemyyjämme asettuu sopivaan paikkaan.

Mitä Kormus soittaa?

Keikoilla kuullaan orkesterin omaa materiaalia, johon voit tutustua Spotifyn/iTunesin kautta tai tilata levymme rockpaidat.com:sta, sekä orkesterin itsensä valitsemia covereita.

Teettekö yksityiskeikkoja? Saako esittää toivekappaleita?

Kyllä teemme. Yksityiskeikkoja koskevat samat asiat kuin julkisia esiintymisiäkin. Kormus tulee keikalle ja esittää Kormus-shown. Ja se vasta onkin SHOW! Toki ymmärrämme, että yksityiskeikalle tilatessa esim. juhlan sankarille voi olla tärkeää kuulla jokin tietty kappale. Toiveita otamme vastaan fiksuja määriä ja hyvissä ajoin (viim. kuukausi ennen keikkaa), jotta ehdimme orkesterin tiiviin keikkatahdin keskellä valmistautua. Ilmoitamme myös suoraan, mikäli toivetta ei ole mahdollista toteuttaa.

Voiko kauttanne organisoida tapahtuman äänentoiston ym?

Kyllä voi! Teemme yhteistyötä ylöjärveläisen Atomcom-liikkeen kanssa. Siellä Miettisen Jukka hoitaa ammattitaidolla tapahtumien äänentoiston, valot ja lavarakennelmat. Mikäli olet esimerkiksi järjestämässä tapahtumaa, jonne haluat Kormuksen esiintymään ja tarvitaan hieman isompaa ja näyttävämpää kalustoa matkaan, niin tämä saadaan järjestymään Atomcomin kautta.

Muuta?

Orkesterimme pitää myös bändiklinikoita, joissa kerromme bänditoiminnasta oman kokemuksemme pohjalta. Näitä olemme pitäneet kitarakoulussa ja nuorisotaloilla.